Mónica Carrión i Julia Segarra, noves falleres majors





El Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall d'Uixó va ser testimoni el passat diumenge 8 de febrer de l'acte d'exaltació de les falleres majors de la falla Pensat i Fet per a l'any 2015.

Una a una, les falleres de la cort d'honor van anar omplint l'escenari fins el moment en què Mónica Carrión Mechó i Julia Segarra Játiva van rebre, de mans del president, les bandes que les acrediten com a màximes representants de l'entitat. Les dos joves compartiran regnat amb Braulio Fenollosa López, qui exercirà com a president infantil durant el present exercici.

La cerimònia, però, també va suposar l'adéu de Laura Gómez Corredera i María Jesús Marzá Gilabert com a falleres majors de la comissió. Este no va ser l’únic moment emotiu de la gala, ja que també es va homenatjar a títol pòstum al que ja és president d’honor de la falla, Pepe Peñarroja Vidal.

Entre les sorpreses preparades per a l'ocasió, cal destacar l'espectacle dissenyat pels membres de la comissió juvenil, els quals van amenitzar l'esdeveniment amb un espectacle teatral ambientat a la pròpia ciutat.

Pel que fa a la part més protocolària de l'acte, Pensat i Fet va comptar amb la presència, com a mantenidor, d’en Carles González Pitarch, periodista i professor universitari; així com la visita de les màximes representants falleres de la ciutat, Clara Baidez Prieto i Claudia Sánchez Forcada; les comissions adscrites a la Junta Local Fallera i les nostres comissions germanes de Borriana, València, Castelló i Alacant.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

 

Junta Local Fallera

Junta Local Fallera
Cartell dissenyat per Alberto Carrero

Idiomes

Falleres Majors 2015

Falleres Majors 2015
Julia Segarra (esq.) i Mónica Carrión (dta.)

Programació

Programació
Cartell dissenyat per Carlos Corredera

Twitter